samarbeten

 

QTECH

Företaget med experterna kring IT, ljud, ljus och bild. Dessa eldsjälar inom teknikvärlden tror på Subkultfestivalen och är därför vår största sponsor av teknik, ljud och ljus på festivalen. Utan deras kärlek för kulturlivet och deras hårda arbete och stora engagemang i festivalen så hade det knappast blivit en succé såsom första året blev. Vi kan varmt rekommendera alla som vill få professionella ljus/ljudtekniker till sitt event att kontakta Qtech!

Hemsida - Mail

LJUDTEKNIKERNA

Ihop med Qtech så levererar de den professionella och grymma ljud/ljustekniken som är hjärtat till Subkultfestivalens arrangemang. Vi rekommenderar varmt även dessa medsponsorer!

Hemsida

Backstage Rockbar

Är du i Trollhättan så ska du inte missa att ta en kall öl och lyssna till schysst metal på denna trevliga krog. Vi har också äran att samarbeta med Backstage som har hjälpt oss massor med uppbyggnaden av festivalen och som står för alkoholförsäljningen samt matförsäljning på området under festivalen.

Hemsida

Trollhättan Stad kultur och fritidsförvaltning

Trollhättans kommun har varit grundpelarna för oss och ett oerhört viktigt stöd för Subkultfestivalens etablering och genomförande. Vi är otroligt tacksamma för allt stöd som vi får från kommunen och att de välkomnat vår festival i sin stad.

Hemsida

Arrangörer utan hinder

Arvsfondsprojektet ”Arrangörer Utan Hinder” arbetar för att skapa bättre förutsättningar för personer med funktionsvariationer att kunna vara arrangörer, att kunna förverkliga sina visioner och idéer.
Vi är väldigt stolta för att samarbeta med detta projektet då en del av vår vision är att bli Sveriges mest tillgängliga festival där alla är välkomna.

Hemsida

Nzone-liten.png

Nzone

Hjälper oss med teknik och höjer stämningen på festivalområdet. Vi är mycket tacksamma för all hjälp vi har fått under de två senaste åren.

Hemsida

Vicious.png

Vicious Rock Festival

Vårt samarbete med festivalen som drivs av föreningen Knorrfest har gett oss bra förutsättningar för att hålla festivalen i Trollhättan.

Hemsida

VGR-Logo.png

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN

Västra Götalandsregionen ger oss ett stort stöd för att kunna bedriva en alternativ festival med höga förväntningar och mål.

Med deras stöd har vi möjligheten att fortsätta vårt arbete där kultur är till för alla och att även subkulturer ska få ha en mötesplats där alla är välkomna!

Hemsida