+ VAD FINNS DET FÖR BILJETTER?

Är du +65år? Då får du komma in på festivalen utan kostnad. Kom ihåg att ta med legitimation.

Early-Bat biljett: Ordinarie biljett till ett billigare pris. Har du lyckats sno åt dig en sådan innan de flög iväg så har du gjort ett smart val :)

Ordinarie biljett: Inträde till båda dagarna på festivalen.

Biljett för Fredag/Lördag: Släpps senare när schemat är bestämt.

Supportbiljett: Supportbiljetten är till för dig som vill supporta oss som jobbar hårt och ideellt med att få festivalen att bli av. För en slant extra så ger du oss bättre förutsättningar att göra festivalen ännu bättre! Vill man även förboka en T-shirt inför festivalen så kan man spara 50kr genom att köra den största supportbiljetten.

Camping: Återkommer med info om detta.

+ HUR KÖPER JAG EN BILJETT?

Du köper enkelt din biljett via vår biljettförsäljare: www.tickster.se eller via direktlänken här.

Det går bra att köpa biljett i huvudentreen till festivalen. När festivalen startat så kan du endast köpa biljetter i entreen till området. Får du problem med ditt köp så kan du kontakta vår biljettansvariga på mailen christian@subkultfestivalen.se.

+ Jag vill uppgradera min biljett till en supportbiljett

Uppgraderingar kommer att börja säljas lite längre fram.

Var noga att välja rätt alternativ som matchar din biljett.

+ JAG ÅNGRAR MITT KÖP!

Vi gör inte återköp av köpta biljetter. Vi rekommenderar dig istället att sälja i vårt evenemang på Facebook eller genom vår Facebook-grupp "Subkult Gathering"

+ Jag har barn med mig, behöver de en biljett själva?

Om du har barn med dig så kan barnet följa med in kostnadsfritt upp till 10 år. Från 11år och uppåt så behöver man köpa till en biljett för ordinarie pris. Kom ihåg att barn som inte är fyllda 13 år måste ha hörselkåpa på sig på festivalens spelningar. Har ni inte med er detta till festivalen så finns det att köpa i entrén.

+ Vad får jag ta med/inte ta med mig in på området?

Under årets festival så får du komma in med ditt paraply på festivalområdet till skillnad från förra året. Men detta kommer med förutsättningarna att du inte har paraplyet i publikmassan av säkerhetsskäl och trevnadskäl då paraplyet täcker sikten för andra besökare. Glöm inte att vi har coola ponchos till försäljning!

Du får ej ta med:

Vapen (eller dylikt som liknar riktiga vapen)

Verktyg

Dryck

Andra vassa föremål

Pansarvagn

Stora sprayflaskor (små går bra)

Narkotiska preparat

Egen stereo/bärbar högtalare

Alkohol

Mat inhandlat utanför området

Tygmärken som går emot lagen/hets mot folkgrupp

99 luftballonger

+ Jag sitter i rullstol eller har en annan funktionsvariation, hur anpassad är er festival?

Vi vill att alla ska kunna besöka vår grymma festival! Lär mer om denna informationen under menyn: Tillgänglighet

+ ÅLDERSGRÄNSER PÅ FESTIVALEN?

Barn under 3 år får ej besöka festivalen, varken på området eller tältcampingen. Barn upp till 13 år skall bära hörselkåpor under sin vistelse på festivalområdet när livemusik spelas på scenerna. Målsman har ansvar för att dessa regler följs. Ingen under 15 år får besöka festivalen utan målsmans sällskap under hela vistelsen.

+ BORTTAPPAT FÖREMÅL?

Kolla i Infon om någon lämnat in din värdesak under festivalens gång. Upptäcker du detta i efterhand så kan du i efterhand kontakta info@subkultfestivalen.se eller kontakta Folkets Park i Trollhättan: 0520-49 68 69

+ FESTIVALENS ALKOHOL-DROGPOLICY

Backstage Rockbar står för alkoholförsäljningen inom inhägnat område på festivalområdet. De har även ett VIP-barområde för gäster med VIP-biljett. Det är 18-årsgräns för att få tillträde på båda områden. Ingen alkohol serveras utanför inhängnat område.

Subkultfestivalen har samma lagar och regler som i övriga samhället, dvs förbud mot narkotika. Är du påverkad av narkotika så har festivalens personal och vakter rätt att avvisa dig från festivalen och klippa ditt festivalband. Vi har även rätt att avvisa kraftigt berusade besökare och råder alla att förtära alkohol med förstånd och respekt mot sina medbesökare.

+ KAN MAN LADDA MOBILEN/HÖGTALARE PÅ OMRÅDET?

Återkommer med mer info kring detta.

+ FINNS VEGETARISK/VEGANSK MAT PÅ OMRÅDET?

Ja, det finns både vegansk, vegetarisk och kött på området.

+ FINNS DET FÖRVARING PÅ OMRÅDET?

Återkommer med info kring detta.

+ När öppnar och stänger området?

På Torsdagen öppnar området 18:00, stångningstid återkommer vi med. Området öppnar kl 12.00 och stänger kl 02.00 på Fredagen och Lördagen. Sista artisten kliver av scenen kl 01.00.

+ VART LIGGER FESTIVALEN?

Adressen är: Kungsportsvägen 1, 461 39 Trollhättan

Festivalens område är beläget i Trollhättans Folkets Park och med tältcamping på Hjulkvarnelund ca 5 min promenad från festivalområdet.

+ HUR TAR JAG MIG TILL FESTIVALEN?

Du kan åka tåg, buss eller bil till festivalen. Det går bra förbindelser både från Göteborg och Oslo.

För mer info: www.vasttrafik.se eller www.sj.se

Om du reser från Stockholm eller på vägen från östkusten så kommer Festivalbussen att köra mellan Stockholm-Trollhättan. De kommer även att stoppa till vid Västerås och Örebro.

För mer info om Festivalbussen kan du kolla på www.festivalbussen.se

+ FINNS DET PARKERING?

Intill Folkets Park finns det det parkering. Men festivalen tillhandahåller inte någon parkering men då vi befinner oss centralt så finns det många möjligheter att parkera inom i centrum.

+ FINNS DET HOTELL I NÄRHETEN?

Det finns många bra hotell till rimliga priser i Trollhättan. Kolla in på www.hotels.com eller dylikt för att hitta utbud.

+ HAR NI EN CAMPING?

Vi återkommer med mer info kring detta.

+ REGLER PÅ CAMPINGEN?


Mer info kring detta kommer när vi ger mer svar kring campingen

Det finns plats för både tält och husvagn på vår camping i år!

Partytält får medtagas i mån av plats. Blir det fullsatt så kan mängden partytält tvingas recuceras. Vi ber er ha förståelse för att alla ska få plats att campa och dela plats under partytält med varandra.

Ljudnivåer behöver vara kontrollerade under kväll och natt. Inga större ljudsystem får medtas på plats och vi måste ha campingområdets regler i åtanke.

Det är förbjudet att elda på campingen! Eldning med engångsgrillar och egen grill på utvisad plats/grusplan. Obs! Just nu råder totalt eldningsförbud, mer info fås av ansvarig på plats ifall detta ändras.

Vi följer samma lagar och regler som Sveriges rikes lag när det gäller alkohol och drogpolicyn. Du skall vara minst 20 år fyllda för att få medtaga och konsumera alkoholhaltiga drycker över 3,5 procent. Är du underårig så har volontärer och vakter rätt att beslagta din alkohol.

+ FINNS DET RINNANDE VATTEN OCH MAT PÅ CAMPINGEN?

Campingen kommer att ha tillgång till duschar, toalett och enklare livsmedel på plats.

SAKNAR DU SVARET PÅ DIN FRÅGA? MAILA OSS: INFO@SUBKULTFESTIVALEN.SE