Alice-Bandpage.jpg

alice in videoland

Genre: Electroclash/Punk

Efter en lång paus återförenades tillslut elektropunkbandet Alice in Videoland. Bandet har redan nått kultstatus med sin blandning mellan electro, punk, pop och synthmusik och anses vara pionjärer inom den Svenska moderna electron. I maj 2015 släpptes deras nya singel "Let Go" från deras kommande album genom skivbolaget Diket Records.

"Vi har släppt 4 album och lagt så mycket tid på vägen under 8år att vi i bandet kände att vi började glömma bort att ha roligt tillsammans, gnistan har försvunnit och vi bestämde oss för att ta en paus och göra andra saker ett tag. Nu har vi hittat glädjen i att spela tillsammans igen", säger låtskrivaren och sångerskan Toril Lindqvist.

I början av 2014 började Toril Lindqvist och Anders Alexander att skriva ihop, det var ingen stress och målet var helt enkelt att ha roligt!

"Det som började med att bara leka runt resulterade tillslut i ett helt album, starkare och med mer hjärta än tidigare material, men att fortfarande ha kvar det unika Alice in Videoland-soundet", säger Toril Lindqvist

Vi presenterar för er, Alice in Videoland!